Cum Equis
/

Coachen met behulp van paarden

 

De coaches

Yolinde Pieters - Equine Assisted Coach

 

Mijn naam is Yolinde Pieters, gecertificeerd Equine Assisted Coach. Bij het, NOBCO EQA geaccrediteerde, Educatief Centrum Keulseweg heb ik Level I van deze post-HBO opleiding met succes gevolgd. Door deze praktijkgerichte opleiding ben ik in staat zowel individuen, groepen, bedrijven en kinderen te begeleiden tijdens een coachsessie. 

 

Van kleins af aan ben ik altijd met pony's en paarden bezig geweest. 22 jaar geleden kon ik mijn lang gekoesterde droom waarmaken, ik kocht een éénjarige Fries. De komst van Lars was een feit! Doordat ik met een jong paard aan het werk ben gegaan werd mijn nieuwsgierigheid naar het gedrag van paarden steeds verder geprikkeld. Daarnaast ben ik altijd oprecht geïnteresseerd in mensen. De brug was gelegd....

Lars - Equine Coach 3 juni 1995 - 19 januari 2019

Op 19 januari 2019 hebben we helaas en met veel pijn in ons hart na 22 jaren onvoorwaardelijke vriendschap afscheid van Lars genomen. Lars is 23 jaar geworden.


Dit is Lars, een vriendelijke 23 jarige Fries. Oneerbiedig gezegd is hij de assistent bij het coachen, terwijl hij eigenlijk de hoofdrol vervult. Zijn karakter is zeer zachtmoedig met af en toe een vleugje bravour. Daarnaast neemt hij zijn taak tijdens het coachen zeer serieus en zal hij er alles aan doen het zo rustig en prettig mogelijk voor je te maken en je te helpen met het vinden van de antwoorden op je coachvraag. 


Ivanhoe - Equine Coach 

Ivanhoe is een karaktervolle shetlander, maar laat je niet op het verkeerde been zetten door zijn formaat. Een krachtig karakter zal je precies laten zien waar je voor gekomen bent. Daarnaast is hij  22 jaar de grote vriend van Lars geweest. 


Meino - Equine Coach 

Meino is de jongste telg. Hij is 6 jaar oud en neemt sinds 2 jaar ook deel aan het coachen. Met zijn eerlijke karakter heeft hij zich inmiddels ontwikkelt tot een super coach. Hij staat, voor een knuffel en een aai, graag klaar om je te ontmoeten. 


  Yolinde                                Lars                                   Ivanhoe                               Meino